Derfor skal du besøge Startup Summit Odense’21

28-10-2021

Når Startup Summit Odense løber af stablen på Nature Energy Park den 9.-10. november, er det med iværksættere på alle dele af rejsen mod egen virksomhed blandt gæsterne. Vi har talt med to forskellige profiler om deres motivation for at indløse billet til eventet.

Abdirahman Jama – ejer af reppy.dk og nomineret til Odin Award
Min virksomhed er stadig i startstadiet, så det at kunne møde en lang række potentielle rådgivere, mentorer og investorer samlet på ét sted betyder meget for mig. Jeg er i en konstant læringsproces, så alene det at blive klogere på, hvad der findes af gratis services og professionelle ydelser til fynske startups har en kæmpe værdi.

– Jeg har både købt billet til selve arrangementet og til pitch audition. For mig handler Startup Summit Odense om at hente ny viden til at drive min virksomhed, få sparring på min forretningsudvikling og udbygge mit netværk med relevante personer. Pitch Audition er desuden en fantastisk mulighed for at blive dygtigere til at sælge mig selv og mit koncept til potentielle samarbejdspartnere. For mig er Startup Summit Odense en oplagt mulighed for at tage næste skridt med reppy.dk.


Lars B. Klausen
direktør ved IntraManager
– Jeg ser meget frem til Startup Summit Odense, dels på grund af de mange oplæg og talks, og dels fordi det er det lokale, fynske iværksættermiljø, der samles. Også det at overvære de forskellige pitches til Pitch Audition vil være stærk inspiration for os. Vi har nået en alder, hvor vi ikke er bange for at lære af andre, så det at møde et stort antal unge iværksættere, høre deres idéer og opleve hvordan de sælger dem ind, er en potentiel guldgrube for os.

– Vi er nok en lidt atypisk startup-virksomhed i og med, at vi har været i gang siden 2011. Vi har dog for nylig sat strøm til en ret gennemgribende digital udviklingsproces, som skal hjælpe os med at opskalere og løfte vores forretning til næste niveau. Vi mener, at der ligger et stort, uforløst potentiale i IntraManager, så vi vil ikke gå glip af muligheden for at hente inspiration, erfaring og sparring til næste trin på rejsen.

Har du sikret dig billet til Startup’21?
Abdirahman og Lars er bare to af de mange iværksættere, du kan møde på Startup Summit Odense’21. Du kan stadig nå at få fingrene i en billet til eventet! Gå ikke glip af et iværksætter-event spækket med inspiration, muligheder – og selvfølgelig fuld forplejning, fri bar og masser af networking. Klik her for at læse mere.

Bliv sponsor

Køb et sponsorat til Startup Summit Odense’22.
Et sponsorat koster 15.000 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer:

Eksponering & presse

 • Kort ”Storytelling” på www.startupsummitodense.dk om, hvilken rolle I som virksomhed har i startupmiljøet
 • Omtale på Startup Summit Odense’22 i forbindelse med velkomsttalen
 • Titel som Officiel Startup Summit Odense 22’ Sponsorpartner – nævnes på al materiale med logo: Hjemmeside, billetter, flyers, video content, presse m.m.
 • Omtale med # på alle LinkedIn-opslag fra Startup Summit Odense’22
 • Deltagelse for 1 person til eksklusivt VIP-arrangement i uge 43 som kickstart til Odense Iværksætterfestival 2022

Deltagelse i Startup Summit Odense’22

 • Et højbord under “Drinks & Networking” med bordskilt med jeres logo
 • Mulighed for at pitche egen virksomhed for de øvrige gæster
 • Overværelse af innovative startup-virksomheder til Pitch Audition
 • Deltagelse for 2 personer ved Startup Summit Odense’22 netværksmiddag
 • Mulighed for at opstille Roll-up i Albani Lounge under oplæg

Som sponsor på Startup Summit Odense’22 opnår du:

 • Gode oplevelser for jeres virksomhed i et innovativt startup-miljø
 • Unikke forretningsmuligheder for jeres virksomhed
 • Adgang til spændende iværksættere og startup-virksomheder
 • Markedsføring som innovativ, kreativ og moderne virksomhed
 • Brobygger mellem det etablerede netværk i Odense og startup-miljøet
Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson