OSAIA Health vinder det store Invester Pitch

02-12-2022

Det begyndte den 15. november til Startup Summits Pitch-konkurrence, og i går – den 1. december – kunne OSAIA Health så løfte præmiebeviset på 10.000 kroner, der også inkluderer et års medlemskab af StartOB.

Otte minutter. Så lang tid tog det Pernille Ravn Jakobsen at gennemføre et overbevisende pitch, der imponerede de fem topinvestorer i dommerpanelet så meget, at hun og OSAIA Health løb med sejren til det store Investor Pitch, der er kulminationen af Startup Summit Odense’22s iværksætterkonkurrence.

Pernille gjorde investorerne meget klogere på det vigtige arbejde med osteoperose (knogleskørhed) og ikke mindst det store, fremtidige potentiale, hendes virksomhed har i den digitale sundhedsarena – både i Danmark og internationalt. Alligevel var hun overrasket, men selvfølgelig meget glad for at have vundet.

– Det kommer bag på mig, at vi vandt. Nu sad jeg jo og hørte alle de andre. Jeg synes, de andre var mega dygtige, og der var så mange forskellige potentialer, synes jeg, så jeg er mega glad for at vinde.

Præmien luner da også godt til deres vækstrejse, og selvom Pernilles startup allerede har fundet finansiering, håber hun, at titlen giver god opmærksomhed til potentielle investorer.

– Når man er startup, så bygger man jo både et team, og man bygger en forretning, man bygger et produkt, så vi har masser af udgifter, men primært for os lige nu handler det om at få bygget det her team, så vi er klar til at komme ud over stepperne, så det er helt klart det, vi skal bruge pengene til. Lige nu har vi softfunding, så for os handler det også om at finde den rigtige investor at få med om bord.

Det skarpe deltagerfelt imponerede investorerne
Eventet blev afholdt hos sponsoren Jysk Fynske Medier, og OSAIA Health fik kamp til stregen fra GelyGo, Flip Robotics, Laara Swim og FlowPoint, som også stod foran Thomas Visti, Esben Østergaard, Helge Munk, Torben Frigaard og Jacob Munk Nielsen.

Thomas Visti fra Visti Unlimited fik æren af at udråbe vinderen:

– Vi har lagt vægt på, om pitchen var god og forståelig, hvor skalerbar konceptet var og også, hvor tydelig rollen blev forklaret, hvis man skal stå som investor.

I det hele taget var investorerne imponerede over idéerne og ikke mindst den store variation, der var at spore hos de forskellige startup-virksomheder.

– Det var nogle gode pitches alle sammen. Velforberedte og varierede – også for os. Det var mange brancher. Vi kan mere end bare robotter og it på Fyn, så det var spændende, fortalte Thomas Visti.

Det blev bakket op af Helge Munk.

– Det er spændende at se den udvikling, Odense har gennemgået. Vi kan i den grad klare os i en verdenskonkurrence, så det er fantastisk, at Odense bliver en meget bedre by ud i iværksætteri.

En kommende investering?
Flere af deltagerne havde gjort deres hjemmearbejde og forberedt sig på, hvor mange penge og kompetencer, de søgte hos de fem investorer, hvis chancen skulle melde sig.

En investering blev det dog ikke foreløbigt til, men både OSAIA Health og Laara Swim kan se frem til mere tid sammen med Torben Frigaard:

– Jeg vil gerne drikke en kaffe sammen med jer (OSAIA Health, red.) og også jer (Laara Swim, red.). Jeg ved ikke så meget om bæredygtighed, men jeg kan hjælpe jer, når det kommer til online salg, sagde Torben Frigaard.

Odense Sport & Event takker for dette års Startup Summit Odense.

 

Bliv sponsor

Køb et sponsorat til Startup Summit Odense’22.
Et sponsorat koster 15.000 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer:

Eksponering & presse

 • Kort ”Storytelling” på www.startupsummitodense.dk om, hvilken rolle I som virksomhed har i startupmiljøet
 • Omtale på Startup Summit Odense’22 i forbindelse med velkomsttalen
 • Titel som Officiel Startup Summit Odense 22’ Sponsorpartner – nævnes på al materiale med logo: Hjemmeside, billetter, flyers, video content, presse m.m.
 • Omtale med # på alle LinkedIn-opslag fra Startup Summit Odense’22
 • Deltagelse for 1 person til eksklusivt VIP-arrangement i uge 43 som kickstart til Odense Iværksætterfestival 2022

Deltagelse i Startup Summit Odense’22

 • Et højbord under “Drinks & Networking” med bordskilt med jeres logo
 • Mulighed for at pitche egen virksomhed for de øvrige gæster
 • Overværelse af innovative startup-virksomheder til Pitch Audition
 • Deltagelse for 2 personer ved Startup Summit Odense’22 netværksmiddag
 • Mulighed for at opstille Roll-up i Albani Lounge under oplæg

Som sponsor på Startup Summit Odense’22 opnår du:

 • Gode oplevelser for jeres virksomhed i et innovativt startup-miljø
 • Unikke forretningsmuligheder for jeres virksomhed
 • Adgang til spændende iværksættere og startup-virksomheder
 • Markedsføring som innovativ, kreativ og moderne virksomhed
 • Brobygger mellem det etablerede netværk i Odense og startup-miljøet
Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson