Tusind tak for et godt Startup Summit Odense’22!

16-11-2022

Det summede hele eftermiddagen på Nature Energy Park, hvor gårsdagens Startup Summit Odense’22 løb af stablen, og knap 200 profiler fra det fynske iværksættermiljø tilbragte eftermiddagen med spændende oplæg, paneldebat, netværkssession og ikke mindst den nervepirrende Pitch Audition.

Grønsværen på Odense Stadion dannede i går baggrundskulisse for Startup Summit Odense’22, der kunne byde knap 200 spændte profiler fra det fynske iværksættermiljø velkommen til en dag i netværkets tegn.

Netop netværk var det helt store tema i både tale og handling, og allerede da dørene åbnede klokken 13.00, var der en mærkbar, god stemning samt masser af forventninger i luften.

Glade deltagere
Spørger man iværksætterne, der gæstede Startup Summit, blev disse forventninger heldigvis indfriet til fulde.

– Det har været enormt spændende som ny i startupmiljøet at høre fra folk, der har været i gamet lidt længere og høre, hvad de har haft af udfordringer, men også at blive inspireret af de succeser, de har oplevet, fortæller Rebecca Jensen fra stick.it.stacy.

Det er ikke kun gæsterne, der har nydt dagen i selskab med både garvede og nye iværksættere. Jacob Risgaard lagde vejen forbi Odense med et inspirerende og humoristisk oplæg, og han var begejstret over at være keynote speaker på Startup Summit.

– Det er jeg enormt glad for. Jeg er stolt og beæret, fortalte han og fortsatte:

– Det at få lov at møde så mange fantastiske startups, det er det allersjoveste på min uge.

Gør noget godt for andre
Ligesom Risgaard holdt motivationsekspert Mark Anthony også et oplæg, og begge lagde ekstra vægt på at man bør være der for andre.

– Vi skal være bedre til at gøre noget for andre. Det at hjælpe andre er noget af den mest geniale markedsføring, du kan lave, fortalte Mark Anthony.

Dette var Jacob Risgaard helt enig i, og med mange eksempler og sjove indslag fortalte han til gæsternes store begejstring om, hvordan man får det tusindfold igen, når man gør noget godt for andre. At behandle andre hænger ifølge de to iværksættere uløseligt sammen med netværk.

– Vi skal være bedre til at kigge ud. Dit netværk er ikke stærkt, hvis du kun tænker på det, når du selv har brug for det, fortalte Mark Anthony.

– Det her med at kunne tage telefonen og ringe til én uanset hvilket problem, man lige har – det er uundværligt, udtalte Jacob Risgaard.

Fra fiskenet til kryptovaluta
Sidst på eftermiddagen havde de besøgende muligheden for at møde alle de 14 sponsorer til en netværkssession og høre om deres helt unikke tilbud om kommunikationsrådgivning, regnskabsprogrammer, advokathjælp, mediedækning og investeringsmuligheder til startupvirksomhederne.

Dagens moderator, Gertrud Højlund sørgede for, at alle sponsorer fik 60 sekunder til at introducere sig selv, og på den måde var isen brudt fra start af.

Gertrud fortsatte stilen til den nervepirrende Pitch Audition, hvor alt fra hjemmepleje, negleudsmykning og badetøj af fiskenet til emner som kryptovaluta, træning og endda knogleskørhed blev fremlagt foran jurypanelet. I alt 10 ud af de 15 deltagere blev stemt videre, og der venter dem nu et spændende forløb, før de er klar til det store Investor Pitch den 1. december hos Jysk Fynske Medier.

På vegne af alle samarbejdspartnere og sponsorer, vil vi fra Odense Sport & Event gerne takke for et suverænt Startup Summit Odense’22!

Bliv sponsor

Køb et sponsorat til Startup Summit Odense’22.
Et sponsorat koster 15.000 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer:

Eksponering & presse

 • Kort ”Storytelling” på www.startupsummitodense.dk om, hvilken rolle I som virksomhed har i startupmiljøet
 • Omtale på Startup Summit Odense’22 i forbindelse med velkomsttalen
 • Titel som Officiel Startup Summit Odense 22’ Sponsorpartner – nævnes på al materiale med logo: Hjemmeside, billetter, flyers, video content, presse m.m.
 • Omtale med # på alle LinkedIn-opslag fra Startup Summit Odense’22
 • Deltagelse for 1 person til eksklusivt VIP-arrangement i uge 43 som kickstart til Odense Iværksætterfestival 2022

Deltagelse i Startup Summit Odense’22

 • Et højbord under “Drinks & Networking” med bordskilt med jeres logo
 • Mulighed for at pitche egen virksomhed for de øvrige gæster
 • Overværelse af innovative startup-virksomheder til Pitch Audition
 • Deltagelse for 2 personer ved Startup Summit Odense’22 netværksmiddag
 • Mulighed for at opstille Roll-up i Albani Lounge under oplæg

Som sponsor på Startup Summit Odense’22 opnår du:

 • Gode oplevelser for jeres virksomhed i et innovativt startup-miljø
 • Unikke forretningsmuligheder for jeres virksomhed
 • Adgang til spændende iværksættere og startup-virksomheder
 • Markedsføring som innovativ, kreativ og moderne virksomhed
 • Brobygger mellem det etablerede netværk i Odense og startup-miljøet
Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson