Vind 14 dages træning og en Investor Pitch!

30-06-2021

Til Startup Summit Odense’21 får du som gæst en helt unik mulighed for at deltage i konkurrencen om 14 dages rådgivning, mentoring og pitchtræning samt en plads til et Investor Pitch, hvor du skal pitche foran 5 professionelle investorer.

Vil du have muligheden for at se din forretningsidé ført ud i livet? Så tilmeld dig Startup Summit Odense’21, hvor du kan vinde et rådgivningsforløb ved Tanken16, Visti Unlimited, SDU RIO, Odense Iværksætterservice m.fl. samt et StartOB Investor Pitch.

Pitch Audition ved Startup Summit Odense’21
Den 9. november kl. 13.00 – 15.00 afholdes der Pitch Audition ved Startup Summit Odense’21. Her får du to minutter til at pitche din virksomhed foran en jury bestående af fem eksperter og de øvrige gæster ved eventet. Det er op til juryen at vurdere, om du går videre i konkurrencen.

– Pitch Audition ved Startup Summit Odense’21 skal ses som en unik mulighed for alle typer af iværksættere, hvor de kan pitche deres idé. Man behøver ikke have gjort sig den store forberedelse, da man hverken skal gøre brug af præsentationer, plancher e.l., men blot sig selv og en mikrofon, fortæller Johnny Killerup, CEO for Converzion og partner på Startup Summit Odense’21 og uddyber:

– Vi forventer noget af et show, hvor publikum er med til at guide jurymedlemmerne i, hvem der bør gå videre til den seriøse elevatorpitch den 11. november.

Deltagerne, som går videre fra Pitch Audition, skal den 11. november gennemføre en elevatorpitch foran en gruppe professionelle jurymedlemmer. De vurderer hvilke 5 virksomheder, der vinder konkurrencen og de 14 dages træningsforløb samt muligheden for at pitche foran 5 professionelle investorer ved et StartOB Investor Pitch event den 28. november.

Læs mere om Pitch Audition konkurrencen.

Ønsker du at pitche og deltage i konkurrencen? Så skal du tilmelde dig Pitch Audition, når du tilmelder dig som gæst til Startup Summit Odense’21. OBS: Der er kun 30 pladser til Pitch Audition.

Vil du være et skridt tættere på at få en plads i konkurrencen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked direkte i din mailboks, når registreringen åbner i august.

Vil du høre mere om muligheden for at udstille til Startup Summit Odense’21? Så kontakt Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager, Odense Sport & Event på mail kfd@ose.dk eller tlf. 61394880.

Bliv sponsor

Køb et sponsorat til Startup Summit Odense’22.
Et sponsorat koster 15.000 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer:

Eksponering & presse

 • Kort ”Storytelling” på www.startupsummitodense.dk om, hvilken rolle I som virksomhed har i startupmiljøet
 • Omtale på Startup Summit Odense’22 i forbindelse med velkomsttalen
 • Titel som Officiel Startup Summit Odense 22’ Sponsorpartner – nævnes på al materiale med logo: Hjemmeside, billetter, flyers, video content, presse m.m.
 • Omtale med # på alle LinkedIn-opslag fra Startup Summit Odense’22
 • Deltagelse for 1 person til eksklusivt VIP-arrangement i uge 43 som kickstart til Odense Iværksætterfestival 2022

Deltagelse i Startup Summit Odense’22

 • Et højbord under “Drinks & Networking” med bordskilt med jeres logo
 • Mulighed for at pitche egen virksomhed for de øvrige gæster
 • Overværelse af innovative startup-virksomheder til Pitch Audition
 • Deltagelse for 2 personer ved Startup Summit Odense’22 netværksmiddag
 • Mulighed for at opstille Roll-up i Albani Lounge under oplæg

Som sponsor på Startup Summit Odense’22 opnår du:

 • Gode oplevelser for jeres virksomhed i et innovativt startup-miljø
 • Unikke forretningsmuligheder for jeres virksomhed
 • Adgang til spændende iværksættere og startup-virksomheder
 • Markedsføring som innovativ, kreativ og moderne virksomhed
 • Brobygger mellem det etablerede netværk i Odense og startup-miljøet
Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson